Tennisles 2021

Beste leden,

De afgelopen tijd is het niet gelukt om in Eerde tennislessen aan te bieden. Afgelopen week is er echter een gesprek geweest met een vertegenwoordiger van Sport Events. Tijdens dit gesprek hebben wij aangegeven dat we, ondanks dat we niet zo’n grote club zijn, onze leden deze faciliteit toch graag willen bieden. Samen met Sport Events hebben we een stappenplan uitgezet waarin open en eerlijk naar elkaar gecommuniceerd is.

Dit stappenplan ziet er als volgt uit:

1.       Wij inventariseren bij onze leden wat de wensen zijn qua avond en tijdstip. We bieden daarbij in eerste instantie de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en zaterdagochtend aan.

2.       Na de sluitingsdatum gaan we samen bekijken welke tijdstippen haalbaar zijn qua baanbezetting en inzetbaarheid trainers, daarbij vooropstellend dat ons doel is dat iedereen die zich opgeeft, ook daadwerkelijk kan deelnemen.

3.       Half maart, wanneer definitieve lestijden en groepsindeling bekend is, zullen we dan een definitief opgaveformulier verzenden, waarna begin april de lessen zullen beginnen.

We hebben ervoor gekozen om voor een pakket van 15 lessen te gaan, omdat we

1. een gedeelte voor en een gedeelte na de zomervakantie kunnen inplannen.

2. met een pakket van 15 lessen ook een groter aanbod van tennisleraren hebben.

De kosten zullen voor 15 lessen met  4 personen op € 200 p.p., voor 6 personen wordt het € 145 p.p. en voor 8 personen € 115 p.p.

Wat verwachten wij van jullie?

Stel je flexibel op en ga voor meerdere opties qua dagdelen en tijdstippen. Mocht dat niet mogelijk zijn stel dan ook je verwachtingen een beetje bij. Natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om voor iedereen een plezierig tijdstip te realiseren. Probeer zelf al een groep te formeren naar de grootte/sterkte die jij wenselijk vindt.

Heb je interesse????

Klik op de link in je email pm het digitale formulier in te vullen.  Inschrijven kan t/m 15 februari 2021.

We hopen op veel enthousiaste, positieve reacties.

Wellicht kun je nog een kennis, buurvrouw, collega enthousiast krijgen om bij onze club de lessen te volgen. In overleg is het mogelijk om in eerste instantie alleen de lessen te volgen zonder direct lid te worden van het tennispark/tennisvereniging.

Met sportieve groeten,
Cindy van de Ven

Evander van Beek