Tennispark – openingstijden en bar

park 2

Tennispark de Eerde is gelegen in de bosrijke omgeving van Eerde, centraal tussen Veghel, St.Oedenrode en Schijndel en is in beheer van familie Henk van Hooft. Tennisvereniging De Coevering maakt gebruik van de banen van tennispark de Eerde.

Je kunt er tennisles volgen, aan interne toernooien en competities en KNLTB competities deelnemen en natuurlijk kun je er vrij tennissen. Alle 6 tennisbanen zijn voorzien van verlichting.

Tennispark de Eerde beschikt over een gezellige, onlangs gerenoveerde, kantine met terras. In de kantine kun je terecht voor een hapje en een drankje. De kantine is in principe altijd open, zodat je toegang hebt tot de kleedkamers en de toiletten. Op deze manier kun je ook altijd je kaartje op het afhangbord hangen.

Onder het kopje Activiteiten vind je het activiteitenoverzicht voor 2016 met contactpersonen.

Ook is het mogelijk banen te huren, zie hiervoor Huur tennis-accommodatie.

Houd het publicatiebord en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.
Leden ontvangen belangrijke mededelingen ook per email.