Kosten en lidmaatschap

Kosten en lidmaatschap

De periode van lidmaatschap loopt bij TV De Coevering van 1 januari tot en met 31 december. Voor € 169,- per jaar, word je kind lid van TV de Coevering en Tennispark de Eerde. Hij/zij krijgt daarvoor 30 trainingen met daarbij lidmaatschap en tennispasje van de KNLTB.
Je mag lid worden, vanaf het jaar, waarin je 6 jaar wordt en je bent jeugdlid tot en met het jaar waarin je 18 jaar wordt.
Je kunt je altijd tussentijds aanmelden, je krijgt dan 2 proeflessen en na deze 2 proeflessen beslis je of je lid wilt worden. Je wordt ingedeeld in een les groep door de jeugdcommissie/trainer aan de hand van je tennis niveau in combinatie met je leeftijd.

Mocht je besluiten om te stoppen, zet dan je lidmaatschap stop door een mail te sturen naar jeugdcommissie.eerde@hotmail.com en meld je af voor 31 december van dat jaar.

de trainingsdata vind je hier

Praktische informatie mbt de tennislessen:
– Sport (tennis) schoenen en sportkleding verplicht.
– Je kunt gebruik maken van 2 proeflessen alvorens je beslist om lid te worden.
– Je kunt in het begin gebruik maken van een tennisracket van de club. Na een bepaalde tijd wensen wij dat je zelf een racket koopt.
– Bij verhindering meld je je af bij je trainer, via jeugdcommissie.eerde@hotmail.com of via de app, helaas kan de les NIET ingehaald worden.
– De les gaat ALTIJD door, mocht de tennisles een keer niet doorgaan door bijv. extreme regenval, sneeuw of andere reden, dan word je via de mail/groepsapp, daarover geinformeerd vanuit de jeugdcommissie.