Het bestuur

Tennis-terms

 

Ons bestuur stelt zich graag aan jullie voor!

Hoi clubgenoten,
Even voorstellen: ik ben Jan Taks, voorzitter. Sinds 1992 tennissend op dit mooie park Eerde. Ben sinds 1977 getrouwd met Francien, ook al lid vanaf 1992 en die jullie vooral zullen kennen als dame achter de bar.
Vanaf 1996, de tijd dat het park werd overgenomen door de familie Van Hooft ben ik voorzitter van T.V, De Coevering. Verder doe ik de ledenadministratie, tegenwoordig samen met Anja van den Akker namens het Tennispark, en organiseer vanaf 1994 als VTL, (Verenigingstoernooileider) met de betreffende commissie het jaarlijkse Open Toernooi.
Zelf tennis ik nog elke week op de mannenavond op donderdag en op zondagmorgen.
Ik het dagelijkse leven ben ik vanaf 1968 werkzaam bij Zanten B.V. in Veghel als Financieel en Operationeel Directeur.
Hoop samen met jullie nog vele jaren te genieten van de gezelligheid van deze mooie club.

Hallo allemaal,
Voor diegene die mij nog niet kennen.
Eric Biemans, secretaris, samenwonend met Michelle van Beek.
Leeftijd 40 jaar elk jaar in september komt er een jaartje bij. Ik ben inmiddels 6 jaar lid vd vereniging en ben sinds dit jaar bestuurslid, de laatste tijd ben ik wat vaker te vinden op de tennisbaan, Voornamelijk op de dinsdagavond met mijn vaste groepje en natuurlijk ook op de vrijdagavond tijdens de voor- en najaarscompetitie.
Werken doe ik bij MijnAutocoach, ons bedrijf is gevestigd in Nijkerk.
Mijn Autocoach is er voor iedereen die een goede auto wil kopen voor de juiste prijs. Wij gaan met de klant mee naar zowel dealers als particulieren voor een technische inspectie, advies en onderhandeling.
Ik zie u graag terug op de tennisbaan in Eerde.

Ik ben Frans Smetsers, bestuurslid.
Getrouwd met Harriet, 2 kinderen en wonend in Wijbosch.
Ik ben vanaf 1997 lid van de tennisvereniging en zit vanaf 2013 in het bestuur.
Ik tennis meestal zondagochtend en ook de voorjaarscompetitie op zaterdag.

Hoi ik ben Evander van Beek (39) bestuurslid, vader van Vera (7 jaar) en Stijn (5 jaar). Geboren en getogen in het pittoreske Otterlo op de Veluwe. Sinds 2006 woon ik in Schijndel en in 2008 ben ik samen met mijn vrouw (Iris) lid geworden in Eerde. Iedere dinsdagavond ben ik op de baan te vinden. Daarnaast neem ik sinds een paar jaar deel aan de KNLTB competitie in het voor- en najaar. Ook doe ik regelmatig mee aan toernooitjes in de buurt.
In het dagelijks leven werk ik als salarisadministrateur bij Kentalis in Sint-Michielsgestel. Nadat ik vorig jaar in de commissie voor de interne wintercompetitie ben gestapt, ben ik sinds dit jaar lid van het bestuur van de tv de Coevering.

Gerry Kempkens is onze penningmeester. Ik ben 69 jaar en geboren en getogen in Veghel. Na mijn middelbare school ben ik als administratie-belastingconsulent met een eigen praktijk begonnen. Na 40 jaar een eigen kantoor te hebben gehad ben ik met pensioen gegaan. heb mijn vergunningen echter aangehouden en doe veel administratie en belastingzaken voor ouderen van de KBO en ONS WELZIJN. 

Ik tennis zo’n 20 jaar en zorg op de dinsdag- en donderdagochtend voor de koffie en thee in de kantine van het tennispark.

Tot zover. Als je nog meer wilt weten dan laat maar horen Heb je input voor het bestuur? Spreek me gerust aan. Tot ziens op het tennispark!