Dit zijn wij

Heb jij zin in Tennis?

Misschien heb jij wel zin om te gaan tennissen, hieronder vind je een aantal feiten van onze club.

Het tennispark is gelegen op een mooie locatie in een bosrijke omgeving in Eerde en beschikt over een prachtige accommodatie met 6 kunstgras banen.

Tennis Vereniging De Coevering heeft een jeugdbeleid om de jeugd zoveel mogelijk te laten tennissen en te ondersteunen bij allerlei activiteiten. Het jeugdbeleid richt zich vooral op tennis als breedtesport, recreatie, het plezier in het spelletje staat voorop maar waar ook de prestatieve jeugd ontwikkel kansen krijgt. Het gezamenlijk trainen op vrijdagmiddag met vriendjes en vriendinnetjes is dan ook een waar genot.
De club biedt de jeugd de mogelijkheid om vrij te tennissen, deel te nemen aan wedstrijden en aan speciaal voor hun georganiseerde activiteiten. Denk hierbij aan toernooien, clubkampioenschappen, wintercompetitie, uitwisseling met andere clubs, ouder/kind toernooi e.d

Op het tennispark T.V. De Coevering in Eerde maken wij voor de jeugd gebruik van een professionele Tennisschool genaamd WITS Tennis van Bob Witsiers uit Uden. www.witstennis.nl

Tennis school WITS heeft veel ervaring met het lesgeven aan kinderen, en verzorgt ook de tennistrainingen bij andere tennisverenigingen in dorpen om ons heen. Zij hebben een aantal betrokken en enthousiaste trainers die onze kinderen optimaal helpen in hun tennis ontwikkeling en die garant staan voor continuïteit.

Wat bieden wij de kinderen:
– 30 lesweken per jaar, 15 lesweken in het voorjaar, (start, na de carnavals vakantie) en 15 lesweken in het najaar, (start, na de zomervakantie).
– Elke vrijdag middag les. (schoolvakanties en winterstop geen les).
– Lessen van 1 uur/ 60 minuten.
– Aanvang lestijden 16.00 uur / 17.00 uur / 18.00 uur.
– Les van 2 vaste clubtrainers.

Wat gaan we verder doen met onze jeugd:
– Voorjaarscompetitie,
– Evenementen en toernooien met andere tennisverenigingen waar Tennisschool WITS actief is.
– Ouder – kind toernooi
– Park kampioenschappen
– Uitwisseling toernooi
– Winter competitie
– En er volgen nog meer activiteiten.
Dit alles geheel vrijblijvend, heb je zin, doe je mee !

Ben jij een echte tennis liefhebber ?
Mocht je kind meer tennisles willen, naast de bestaande vrijdag middag les, dan hebben we daar de mogelijkheid voor via Tennisschool WITS. Deze extra lessen starten in de maanden maart en augustus. ( je kunt bij deze extra lessen niet tussentijds aansluiten).
Je kunt je hiervoor aanmelden via jeugdcommissie.eerde@hotmail.com en wanneer we een fanatiek groepje hebben, krijg je op een andere dag in de week extra les (naast de bestaande vrijdag). De kosten hiervoor worden half jaarlijks bepaald.
Wanneer je lid bent wordt je tijdig op de hoogte gesteld om je kind hiervoor in te schrijven.

Mocht je besluiten om te stoppen, zet dan je lidmaatschap stop door een mail te sturen naar jeugdcommissie.eerde@hotmail.com. en meld je af voor 31 december van dat jaar.

Heb je verder nog vragen spreek ons aan of stuur een mailtje naar jeugdcommissie.eerde@hotmail.com.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in, hopelijk jij ook !

Nog meer informatie vind je hieronder en op www.tvdecoevering.nl

Hartelijk dank,

De jeugdcommissie
Ruby Arts, Aldwin van Hooft, Jamie Kusters en Fred van Zutphen.